Jonas Vingegaard får hård modstand: Her er den stjernespækkede startliste til Vuelta a Espana

18/08/2023 14:43

|

Emil Martesen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Startlisten til Vuelta a Espana tæller store navne.

Inden længe tages der hul på dette års udgave af Vuelta a Espana, og det bliver et stjernespækket et af slagsen.

Ineos Grenadiers, der tidligere har været kendt for deres dominans i cykelsporten, har igen sat sig for at efterlade et markant aftryk i Vuelta a España.

Denne gang har de valgt at samle en af de mest imponerende trupper omkring deres tidligere Tour de France-vinder, Geraint Thomas.

Geraint Thomas, der tidligere har vist sin klasse ved at vinde den gule trøje i Tour de France tilbage i 2018, får støtte fra nogle af sportens mest anerkendte navne.

Det skriver Feltet.dk.

Blandt dem er den tidligere Tour-vinder Egan Bernal og den nykårede verdensmester på banen, Filippo Ganna.

Men det er ikke kun de store navne, der gør denne trup bemærkelsesværdig.

Talenter som Thymen Arensman, Jonathan Castroviejo og Laurens de Plus vil også spille en nøglerolle i bjergene, mens Omar Fraile og Kim Heiduk vil bidrage på de fladere etaper.

Geraint Thomas selv er begejstret for den stjernespækkede startliste, som inkluderer nogle af de bedste unge ryttere som Ayuso og Evenepoel. Han lægger heller ikke skjul på, at det er det der motiverer ham, når alle de bedste ryttere er der.

Og med en sådan trup er det klart, at der for alvor er lagt i kakkelovnen til et spændende spansk etapeløb, der løber af stablen fra d 26 august.