Jonas Vingegaard hyldet på helt særlig vis

Af: Nicolai Busekist

|

20/08/2022 09:53

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard er blevet hyldet på helt særlig vis. Den danske cykelstjerne har nemlig fået sin helt egen mindeflise i Skive.

Jonas Vingegaard har været på stort set alles læber, efter han vandt dette års Tour de France. Og hans samlede sejr ved det verdenskendte cykelløb er nu for alvor blevet cementeret.

Og her er der ikke tale om, at han blev hyldet af de mange fremmøte fans, da han pludselig dukkede op på scenen forud for 4. etape af PostNord Danmark Rundt.

Derimod havde han fået en helt anden hyldest, inden han gik på scenen fredag. Et par timer inden var han nemlig på fornem vis blevet hyldet af den kommune, han bor i.

Ifølge Ekstra Bladet kunne Skives borgmester, Peder Christian Kirkegaard, fredag formiddag afsløre, at ikke langt fra Rådhustorvet, finder man nu en særlig æresflise med Jonas Vingegaards navn indgraveret.

"Vi er meget stolte af Jonas Vingegaard. Hans sejr i Tour de France er en af de største præstationer, en dansk atlet har leveret. Og hele vejen igennem har han holdt benene på jorden og vist alle os på Skiveegnen, i resten af landet og ude i den store verden, at stærke værdier er med til at gøre livet større," siger han ifølge Ekstra Bladet.

Faktisk er der tale om hele tre fliser, der sammen udgør den øverste halvdel af en sekstakket stjerne. Derfor er der god plads, hvis Jonas Vingegaard skulle tilføje flere triumer til sit CV.