Jonas Vingegaard sagde selv nej - men nu har overraskende nyhed set dagens lys

Af: Emil Martesen

|

11/08/2023 07:00

Mest læste i dag

Nu har en overraskende nyhed set dagens lys.

Hele cykelverdenen var vidner til en kraftpræstation, da Jonas Vingegaard smadrede alt og alle i enkeltstarten i dette års udgave af Tour de France.

Den ydmyge Glyngøre-dreng demonstrerede sin overlegne styrke og udholdenhed på tirsdagens enkeltstart i Tour de France.

På 16. etape leverede han nemlig en så stærk indsats, at han selv blev overrasket over sit niveau. Han løftede sidenhen sløret for, at han undervejs på enkeltstarten blev i tvivl om, om hans wattmåler viste de rigtige tal, da han knuste rivalen Tadej Pogacar på enkeltstarten.

Men selvom Jonas Vingegaard imponerede alle med sin enestående enkeltstart i Tour de France, var hans plads i det kommende verdensmesterskab ikke garanteret.

Den danske cykelstjerne valgte dog selv at takke nej til VM, hvorfor han i stedet bliver at finde i det store spanske etapeløb 'Vuelta a Espana', der inden længe løber af stablen.

Men det stopper ikke her.

Nu har elitechefen udtalt, at trods Vingegaards præstationer, ville det have været en udfordring at inkludere ham i VM-truppen.

Det skriver Feltet.dk.

Elitechefen påpeger, at der er mange faktorer at overveje, når man sammensætter en trup til et så prestigefyldt løb som verdensmesterskabet.

Desuden er Jonas Vingegaards deltagelse i de Olympiske Lege også usikker. Selvom han har potentialet og evnerne til at repræsentere Danmark på den største scene, er der ingen garantier i sportens verden.

Elitechefens udtalelser understreger den intense konkurrence og de svære beslutninger, der skal træffes, når man vælger de bedste ryttere til de største løb. Det bliver spændende at se, om Jonas Vingegaard får en plads i VM-truppen og om han kan gentage eller endda overgå sin kraftfulde præstation.