Jonas Vingegaard taler ud: 'Det er noget værre lort'

Af: Nicolai Busekist

|

06/06/2023 06:40

Mest læste i dag

Efter 2. etapen af Critérium du Dauphiné var det ikke positivitet, der var at spore hos Jonas Vingegaard. 

Jonas Vingegaard led et hårdt tab på 2. etape af Critérium du Dauphiné. Det skyldes, at han måtte se til, mens hans hjælperytter Steven Kruijswijk udgik på etapen. 

Der var knap nok blevet taget hul på etapen, inden den hollandske rytter blev ramt af et uheld. 

Efter det voldsomme styrt, viste det sig hurtigt, at han ikke ville være i stand til at fortsætte løbet. Derfor blev det besluttet, at han skulle udgå fra løbet. 

Efter etapen har Jumbo-Visma meldt ud, at styrtet formentlig har ført til, at han har brækket sit kraveben. Det er en dårlig nyhed for danske Jonas Vingegaard, da han dermed har mistet en vigtig hjælperytter. 

Derfor lagde den danske rytter heller ikke skjul på, at det ikke er positivt. Faktisk gik han så vidt, at han beskrev det som 'noget værre lort'. 

"Det er noget værre rod. Han er en af dem, vi skulle have haft med til Tour de France, så på den måde er det noget værre lort for at sige det lige ud," sagde Vingegaard til TV 2 Sport

Han blev også spurgt om, hvorvidt han ikke var en rytter, han gerne ville have haft med til Tour de France. Her lagde han ikke skjul på, at han gerne ville have haft ham med. 

Desuden sagde han også, at det er ærgerligt, at den hollandske rytter styrtede. Ikke nok med, at det har kostet ham resten af Critérium du Dauphiné, så er han – som sagt – også ude af Tour de France. 

"Det er en skam, og det er virkelig synd og ærgerligt, at det skal ske for ham," lød det fra Vingegaard.