Jonas Vingegaard tilføjer nyt løb til kalenderen

Af: Nicolai Busekist

|

06/10/2022 07:54

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard har ikke siddet meget på cyklen, siden han vandt Tour de France. Nu er endnu et løb dog blevet tilføjet til hans kalender.

Den danske cykelstjerne deltog i sidste uge i kroatiske CRO Race, hvor han endte på en samlet andenplads – kun ét sekund fra førstepladsen, som Matej Mohoric sikrede sig.

Løbet i Kroatien var tiltænkt som opvarmning forud for Lombardiet Rundt, der er det primære mål for danskeren dette efterår.

Lombardiet Rundt er det 31. og sidste arrangement på UCI World Tour 2022. Det bliver kørt den 8. oktober, men det betyder ikke, at sæsonen stopper her.

Han er nemlig blevet tilmeldt endnu et løb i november, hvor han skal en tur til Japan. Her rejser han nemlig til Saitama, hvor han skal være en del af opvisningsløbet Tour de France Saitama Criterium i Japan den 6. november.

Det meddeler arrangørerne i en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen lyder det, at den danske stjerne skal deltage i en dag, der er fyldt med sport og underholdning. Det hele kommer til at foregå i Saitama, der en forstad til Tokyo.

Han bliver dog ikke ene om at deltage i det japanske opvisningsløb. Tværtimod kommer han til at få selskab af flere af cykelsportens store stjerner.

Arrangørerne har nemlig meldt ud, at den japanske by også får besøg af både Chris Froome, Geraint Thomas, Alejandro Valverde og Mark Cavendish i forbindelse med løbet.