Jonas Vingegaards rival, Tadej Pogacar, åbner op om skjult kamp

11/08/2023 08:40

|

Emil Martesen

Foto: Sara Cavallini/Getty Images

Mest læste i dag

Den slovenske cykelstjerne åbner op om skjult kamp.

Der var for alvor lagt i kakkelovnen til en vaskeægte gyser mellem den ydmyge Glyngøre dreng og Tadej Pogacar, da de for et stykke tid siden tog hul på verdens største cykelløb.

Men som ugerne skred frem blev den drabelige duel mindre spændende.

Og da den sidste uge løb af stablen herskede der ikke nogen tvivl om, at danskeren vil forsvare sin gule trøje med næb og kløer.

Men selvom den slovenske cykelstjerne bestemt ikke så godt ud i den sidste uge, så lagde han ikke skjul på, at han vil deltage i VM, der i øjeblikket løber af stablen.

Og efter en udmattende præstation i herrernes linjeløb ved verdensmesterskaberne, hvor Tadej Pogacar sikrede sig en bronzemedalje, står den 24-årige slovener over for en ny udfordring.

Han skal repræsentere sit land i VM i enkeltstart fredag, men udmattelsen fra linjeløbet sidder stadig i benene. Tadej Pogacar udtalte efter linjeløbet, at han følte sig syg og var nødt til at sidde ned.

Men selvom han fortsat mærker trætheden, er han opsat på at gøre sit bedste i enkeltstarten. Ruten, som er 47,8 kilometer lang, beskrives af Tadej Pogacar som hård og ikke særlig hurtig på grund af den langsomme asfalt.

Han vil skulle yde sit ypperste, da konkurrencen er stærk med store navne som Wout van Aert, Filippo Ganna og Remco Evenepoel på startlisten.

Det skriver TV 2.

Danmark er også stærkt repræsenteret med Kasper Asgreen og Mikkel Bjerg.

Og for dem, der ønsker at følge med i VM i cykling, vil det kunne følges på TV 2s platforme.