Kort efter Tour-triumfen trak Jonas Vingegaard sig tilbage: Nu har nye overraskende detaljer set dagens lys

Af: Emil Martesen

|

14/08/2023 08:29

Mest læste i dag

Nu har nye overraskende detaljer om den danske cykelstjerne set dagens lys.

I en bemærkelsesværdig præstation satte Jonas Vingegaard alle til vægs i verdens største cykelløb 'Tour de France' og cementerede sin anden Tour-sejr i streg.

Og i kølvandet på den store triumf blev Jonas Vingegaard endnu engang hyllet som en national helt ved sin hjemkomst til Danmark.

Mens fans fejrede ham på Rådhuspladsen i København og i hans hjemby, Glyngøre, afslørede en kortvarig tilstedeværelse i Danmark, at tiden til familiær glæde var knap.

Efter at have taget en længere pause efter sin første toursejr sidste år, var der forventninger om, at Jonas Vingegaard måske ville nyde en længere tilfredsstillende hvileperiode i år.

Men virkeligheden var en helt anden.

Den ydmyge Glyngøre-drengs ophold i Danmark varede kun en uge, før han igen forlod hjemmet for at drage afsted på en intensiv træningslejr i udlandet.

Jonas Vingegaard tager nemlig hul på dette års udgave af Vuelta a Espana inden længe.

Og nu har Jonas Vingegaards hustru, Trine Marie Vingegaard, brudt tavsheden:

"Vi havde kun en uge i Danmark, før vi tog til udlandet igen og koncentrerede os om Vueltaen", lyder det i et hudløst ærligt interview med B.T.

Og i spænding venter Danmark på at se, om Jonas Vingegaard kan gentage sin succes og bringe endnu en triumf hjem, når det spanske etapeløb fra den 26 august løber af stablen.