Kryptisk Primoz Roglic-kommentar vækker opsigt

Af: Emil Martesen

|

15/09/2023 16:00

Cykling
Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images
Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images
Denne kommentar fra Primoz Roglic vækker opsigt.

Mest læste i dag

I den seneste udvikling i Vuelta a España har Jumbo-Visma teamets strategi skabt en atmosfære af spænding og usikkerhed.

Primoz Roglic, en af holdets stjerneryttere, har givet udtryk for sin utilfredshed med den nuværende taktik, hvor han og holdkammeraten Jonas Vingegaard har måttet tage til takke med en hjælpertjans for at støtte den førende rytter, Sepp Kuss:

"Ja, helt sikkert. Jeg har mine egne tanker om det, men jeg vil prøve at gøre det, så det bliver ved med at være, som det er", udtalte en tydeligt frustreret Primoz Roglic efter den 18. etape til TV 2.

Og det er bestemt ikke gået ubemærket hen.

Denne udtalelse kaster nemlig skygger af tvivl over holdets indre dynamik og rejser spørgsmål om, hvorvidt der er enighed om den valgte strategi.

Sepp Kuss har indtil videre haft en drømmesæson, hvor han har formået at skabe sig et solidt forspring i toppen af klassementet.

Men med kun tre etaper tilbage af løbet, og med Primoz Roglic og Jonas Vingegaard lige i hælene, er det ikke utænkeligt, at vi kan være vidne til nogle overraskende vendinger i de kommende dage.

Og med den nuværende stilling i klassementet, hvor den amerikanske cykelstjerne fører, efterfulgt af den ydmyge Glyngøre-dreng og den slovenske cykelstjerne, er det tydeligt, at Jumbo-Visma står med de bedste kort på hånden.

Men som Primoz Roglic' udtalelser antyder, er det måske ikke alle holdmedlemmer, der er tilfredse med den nuværende situation.

Og det må på mange måder puste til ilden, hvad angår de rygter, der har sendt netop Primoz Roglic i retning af Lidl-Trek-mandskabet, der angiveligt gerne vil have fingrene i den slovenske stjerne.