Mads Pedersen siger farvel til Danmark

Af: Nicolai Busekist

|

16/10/2022 09:55

Mest læste i dag

I modsætning til flere andre danske cykelstjerner, har Mads Pedersen hidtil holdt fast i at bo i Danmark. Det er nu slut - han forlader nemlig sit fødeland.

Mads Pedersen har truffet en stor beslutning, der kommer til at ændre på hans hverdag. Han og hustruen, Lisette, har nemlig truffet en stor beslutning om at forlade Danmark.

I et interview med B.T. har den danske cykelstjerne nemlig afsløret, at han og hustruen forlader Danmark til fordel for Schweiz. Og de forlader landet allerede i november.

Der er flere grunde til, at de har valgt at forlade Danmark. Den kendte cykelrytter lægger dog ikke skjul på, at en længerevarende strid med Skat, er en af grundene til det.

Han har nemlig et ønske om at drive sin forretning som cykelstjerne som en virksomhed. Det giver ham nemlig mulighed for at trække en række udgifter fra, men dette har Skat ikke godtaget.

Sagen har Mads Pedersen valgt at anke, men det ændrer ikke på, at det nu har medført, at han har besluttet sig for at sige farvel til Danmark.

"Der er flere aspekter i vores beslutning. Jeg har haft skattesagen kørende, hvor jeg har bedt om et bindende svar, og der har jeg så i første omgang fået et negativt ét, som jeg på ingen måde er enig i. Og hele processen har bare gjort, at vi i mellemtiden har besluttet os for at få et udlandseventyr, inden vi får børn," fortæller han til B.T.

Han understreger dog, at det ikke kun handler om økonomi. Det handler også om at skabe en ny tilværelse for ham og hans hustru.