Magnus Cort er positivt indstillet: Det ville glæde mig

Af: Nicolai Busekist

|

10/07/2024 11:47

Cykling
Foto: Stuart Franklin/Getty Images
Magnus Cort hævder, at han ikke ved noget om det. Skulle det vise sig, at der er hold i det, ser han det som en positiv nyhed.

Mest læste i dag

Forud for denne sæson skrev Magnus Cort under på en kontrakt med Uno-X. Her er den eneste danske rytter, hvorfor han er tæt på at være omgivet af nordmænd. Men nu lyder det, at det kan ændre sig i den kommende sæson.

Ingen af holdene må dog melde noget ud om deres ryttere til næste sæson endnu. Det er ikke tilladt at afsløre noget om dette før 1. august. Har de skrevet under på en kontrakt med en ny rytter, er de derfor nødt til at holde det hemmeligt et par uger endnu.

På trods af, at de ikke må melde noget ud endnu, florerer der et væld af rygter. Ifølge TV 2 Sport har Uno-X blandt andet indgået en aftale med Andreas Kron, som i denne sæson er en del af holdet hos Lotto Dstny. TV 2 Norge har også bragt nyheden om dette skifte.

Derfor ser det ud til, at Cort kan se frem til at få endnu en dansker på holdet. Den 31-årige rytter fra Bornholm er i disse uger med til Tour de France med Uno-X, men næste år kan det potentielt være med 26-årige Cron på holdet.

TV 2 Sport har talt med Cort om det påståede skifte. Han hævder, at han ikke ved noget om det, men han ser det som et godt match. Derfor vil det glæde ham at få selskab af Cron i næste sæson.

"Jeg ved ikke noget om det, men det er da spændende, og det ville da glæde mig, hvis der kommer flere danskere på holdet," siger han.

Han slår også fast, at han ser ham som en rytter, der vil passe godt ind på holdet. 

"Han ville passe rigtig godt ind. Han er en rigtig stærk rytter - specielt i Ardennerterræn. Og han vil også kunne gøre det godt på nogle af mellem-etaperne, som der for eksempel er her i Touren. Det vil da være en glædelig overraskelse, hvis han kommer," lyder det fra ham.