Nu har Mathieu van der Poel fået sin straf

Af: Nicolai Busekist

|

26/09/2022 11:53

Mest læste i dag

Efter at have været involveret i en kontrovers på sit hotel forud for VM, har den hollandske Mathieu van der Poel nu fået sin straf.

Mathieu van der Poel kan glæde sig over, at han ikke skal en tur bag tremmer. Lørdag var han involveret i en kontrovers på sit hotel i Australien, som han nu har fået sin straf.

Ifølge mediet NOS slipper han med en bøde på 1.500 australske dollar. Det svarer til omtrent 7500 kroner.

Sagens dommer afsagde dommen, og gjorde det i denne forbindelse klart, at man ikke mente, at det var en formildende omstændighed, at han skulle stille klar til VM dagen efter.

Konkret var der tale om støjgener som Van der Poel endte med at reagere på. Ifølge NOS var det to teenagepiger på hhv. 13 og 14 år, som flere gange havde banket på hans dør.

Angiveligt endte det med, at cykelstjerne skubbede pigerne, hvilket medførte, at en af dem kom til skade med sin arm. Han har selv nægtet, men ikke desto mindre er det, hvad han nu har fået sin straf for.

Mathieu van der Poels advokat, Michael Bowe, forklarede efterfølgende, at man ikke er tilfredse med dommen. Derfor har man også i sinde at anke den. Cykelstjerne har dog fået lov til at forlade landet.