Om få dage sker det: Se her hvad Jonas Vingegaards rival har i ærmet

Af: Emil Martesen

|

23/08/2023 07:00

Mest læste i dag

Der er god grund til at sidde klistret til skærmen fra lørdag den 26. august.

Efter en triumferende sejr i Vuelta a España 2022, er Remco Evenepoel klar til at forsvare sin titel med støtte fra sit stærke Soudal-QuickStep hold.

Med en kombination af erfarne ryttere som Louis Vervaeke, Jan Hirt, Pieter Serry og Mattia Cattaneo, samt nye tilføjelser som James Knox, Casper Pedersen og Andrea Bagioli, er der for alvor lagt i kakkelovnen til en spændende udgave af dette års Vuelta a Espana, som der tages hul på lørdag den 26. august.

Men det stopper ikke her.

Det er nemlig ikke kun Vuelta a Espana-titlen, der er på spil for Remco Evenepoel.

Denne Vuelta a Espana markerer hans første løb som Belgisk landevejsmester, en titel han vandt tilbage i juni, samt hans debut i verdensmesterens regnbuefarvede tidskørselsdragt.

Remco Evenepoel lagde heller ikke skjul på sin spænding og forventning om at vende tilbage til det spanske etapeløb:

"Det vil være ret specielt at vende tilbage til La Vuelta med nummer et på ryggen og den smukke Belgiske Mestertrøje på mine skuldre," sagde han ifølge cyclingnews.com.

Men selvom Remco Evenepoel har haft stor succes i Spanien tidligere, er han ikke fremmed for udfordringerne ved dette års Vuelta. Han anerkender styrken af konkurrenterne, især Tour de France-vinderen Jonas Vingegaard og Giro d’Italia-vinderen Primož Roglič fra Jumbo-Visma, der også stiller til start med et vanvittigt hold.

Du kan følge Vuelta a Espana på TV 2's platforme fra den 26. august, når der tages hul på det spanske etapeløb.

Tryk her for at komme tilbage til forsiden.