Primoz Roglic med positivt nyt: Tilbage på cyklen

Af: Nicolai Busekist

|

10/08/2022 07:56

Mest læste i dag

Efter hans exit fra Tour de France, har der været tvivl om, hvordan resten af sæsonen vil se ud for Primoz Roglic.

Nyhederne om Jumbo-Visma-rytterens tilstand har været få, siden han forlod Tour de France forud for 15. etape. Inden da har var han styrtet på 5. etape, hvor han slog sin skulder af led.

Få dage inden, at han trak sig fra Tour de France, havde han i et interview fortalt, at han havde smerter i ryggen efter sit styrt. Desuden sagde han, at 'hvert tråd i pedalen siddende, er som en kniv ryggen'.

Nu har han dog endelig delt nyheder om sin tilstand. Han har nemlig delt et billede af, at han er tilbage på cyklen. På Instagram viser han et billede, der er blevet taget i forbindelse med en træningstur nær hans hjem i Monaco.

"Et klassisk godmorgen-billede, når du endelig er tilbage på vejen," har han skrevet som tekst til sit billede.

Det vides dog stadig ikke, om han vil være en del af det Jumbo-Visma-hold, der stiller op til Vuelta a Espana, som begynder den 19. august i Utrecht i Holland.

Ifølge Cyclingnews kommer hans deltagelse i Vuelta a Espana til at afhænge af, hvor godt han klare sin træning i løbet af de næste par dage.

Hvis det viser sig, at han er klar til at stille op, vil han blive sat i spisen for et Jumbo-Visma-hold, der sandsynligvis også vil omfatte Sepp Kuss, Rohan Dennis og Robert Gesink.