Remco Evenepoel deler trist meddelelse

Af: Nicolai Busekist

|

12/06/2023 07:17

Mest læste i dag

Remco Evenepoel måtte trække sig fra Giro d'Italia, og nu har den belgiske rytter delt endnu en trist nyhed. 

Cykelfans kommer ikke til at have glæde af Remco Evenepoel under dette års Tour de France. Den belgiske rytter, der kører for Quick-Step, har nemlig meldt ud, at han ikke kommer til at køre det ikoniske løb. 

I midten af maj blev han tvunget til at udgå fra Giro d'Italia. Ofte udgår en cykelrytter efter et styrt, men det var ikke tilfældet for Evenepoel. Derimod blev han nødt til at udgå, efter at være blevet smittet med coronavirus. 

Da han måtte trække sig fra det italienske løb, har der været spekuleret i, at han i stedet ville satse på Tour de France. Nu står det dog klart, at det ikke kommer til at ske. 

I et interview med tyske dpa forud for Schweiz Rundt, slog han fast, at det ikke er en del af hans planer at køre Tour de France i år. 

"Der er blevet snakket om det, men det blev hurtigt et nej fra mig," sagde han ifølge Ritzau. 

Den 23-årige rytter har fortsat til gode at køre sin karrieres første Tour de France. Grunden til, at det ikke bliver i år er, at han ikke føler sig i form til det. 

Inden Schweiz Rundt fortalte han også, at han havde brugt seks måneder på at forberede sig til Giro d'Italia. Derfor mener han ikke, at det er realistisk, at han kan nå at blive klar til det ikoniske løb i Frankrig. 

"Når jeg skal køre Touren, så vil jeg være i 150 procent form. Det har jeg ikke mulighed for nu, og derfor er det logisk at droppe det," udtalte han. 

Han har deltaget i tre Grand Tours i sin karriere. Han har deltaget i Giro d'Italia to gange, men er begge gange udgået. Han har også en enkelt deltagelse i Vuelta a España, som han vandt.