Stort løb i vente: Her skal Pogacar og Evenepoel køre mod hinanden

07/12/2023 19:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Næste år skal Tadej Pogacar og Remco Evenepoel efter alt at dømme køre mod hinanden.

Mest læste i dag

Næste år bliver den 50. udgave af Volta ao Algarve afviklet. Her er der lagt op til et brag af en kamp. Det lyder nemlig, at flere store stjerner har planer om at deltage i løbet. Dette skulle angiveligt omfatte både Remco Evenepoel og Tadej Pogacar.

Dette års udgave af løbet blev vundet af Daniel Martinez, men det kan ændre sig i 2024. Desuden var det også et godt år for danske Magnus Cort. Ikke nok med, at han vandt en meget kuperet etape, så sluttede han også i top-10 i det samlede klassement.

Næste år bliver løbet kørt mellem den 14. og 18. februar med start i byen Portimao. Løbets femte og sidste etape bliver kørt på 'muren' i Malhao.

Løbet starter med en etape, der er ideel for sprintere. Ifølge Het Nieuwsblad stiller Wout van Aert til start, hvorfor der er gode chancer for, at han vinder denne etape. Første etape strækker sig fra  Portimao til Lagos.

Anden etape er næsten en tro kopi af den etape, som blev vundet af Cort i år. Her er målstregen placeret på toppen af Alto de Foia, hvorfor der er en chance for, at favoritterne får en duel allerede på denne etape.

På tredje etape er der endnu en chance til sprinterne. Denne etape starter i Vila Real de Santo Antonio og har mål i Tavira. Sandsynligvis vil det først være på 4. og 5. etape, at en vinder bliver fundet.

Her skal rytterne ud på en enkeltstart på 4. etape i Albufeira og 5. etapes mur, Alto de Malhao. Ifølge Het Nieuwsblad vil det derfor være her, at Evenepoel og Pogacar skal træde i karakter.