Teamboss hylder Jonas Vingegaard

Af: Nicolai Busekist

|

27/02/2023 09:57

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard har fået en god start på sin sæson, og det har fået sportsdirektøren for Jumbo-Visma, Frans Maassen, til at hylde ham.

I de seneste dage har danske Jonas Vingegaard deltaget i det spanske etapeløb O Gran Camiño, hvor han har vist, at han er i rigtig god form.

Den første etape blev afbrudt på grund af snevejr, hvorfor der ikke blev fundet en vinder af denne. Det betød dog ikke det store for Vingegaard, der vandt de sidste tre etaper af løbet.

Først sikrede han sig to sejre på bjergetaper, mens han søndag formåede at sætte den bedste tid på den afsluttende enkeltstart ved det spanske løb.

Jumbo-Vismas sportsdirektør Frans Maassen har ikke lagt skjul på, at han er rigtig glad for, at den danske stjerne har vist sig at være i rigtig god form.

Derudover slår han også fast, at han mener, at han er klar til den 5. marts, hvor han skal stille til start ved etapeløb Paris-Nice. Her kommer han blandt andet til at skulle dyste mod rivalen Tadej Pogacar.

"Det var det her resultat, vi håbede på. Jonas viste, at han er klar til Paris-Nice. Det bliver en god test mod resten af verdens topryttere. Jonas var her for at fintune, og det gik godt," siger Frans Maassen til holdets hjemmeside ifølge Ritzau.

Og der er da også god grund til at være tilfreds, da den danske rytter formåede at køre fra alle andre på de to bjergetaper fredag og lørdag, hvorfor der ikke ligefrem var tale om en smal sejr.

Ikke nok med det, så formåede han også at sætte sin bl.a. sin holdkammerat Rohan Dennis, der er lidt af en tempospecialist, til vægs, da der søndag blev kørt enkeltstart.