TV 2-ekspert chokeret: Mads Pedersen-interview afslører overraskende detalje

22/08/2023 15:30

|

Emil Martesen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

TV 2-eksperten er blæst bagover.

Der er god grund til at klappe lidt ekstra i hænderne for Mads Pedersen i disse dage.

Så sent som i forgårs satte han alle til vægs på enkeltstarten i Post Nord Danmark Rundt, og endte øverst på sejrsskamlen i det samlede klassement.

Men det stopper ikke her for den evigt populære Mads Pedersen.

Han har nemlig ikke ligget på den lade side efter et hav af triumfer denne sommer.

Søndag løb endagsløbet Hamburg Cyclassics af stablen, og her dukkede Mads Pedersen endnu engang op og sikrede endnu en sejr til den efterhånden lange liste af sejre i hans karriere.

Og selv efter at have kæmpet sig igennem et 200 kilometer langt cykelløb og en intens finale, fremstod Mads Pedersen overraskende frisk og energisk i interviewet efter den store triumf.

Det interview gik dog heller ikke ubemærket hen hos cykelekspert Nicki Sørensen, der bemærkede, at Mads Pedersen 'slet ikke ser slidt ud'.

Det fortæller han til TV 2 og fortsætter:

Nicki Sørensen rettede især fokus på ansigtet og øjnene, der ofte kan afsløre en rytters træthed, men den danske cykelstjerne viste ingen tegn på udmattelse.

Denne bemærkelsesværdige udholdenhed antyder, at Mads Pedersen er i topform og klar til at tage udfordringerne op i de kommende løb.

Og med Tyskland Rundt lige rundt om hjørnet og Bretagne Classic i starten af september, er der for alvor lagt i kakkelovnen til nogen spændende uger for Mads Pedersen.

Tryk her for at komme tilbage til forsiden.