TV 2-ekspert overrasket over Jonas Vingegaards hold: "Det er fuldstændig vanvittigt"

Af: Emil Martesen

|

22/08/2023 11:04

Mest læste i dag

TV 2-eksperten er nok ikke den eneste, der er blæst helt bagover.

Inden længe - nærmere bestemt lørdag den 26. august - tages der hul på dette års udgave af Vuelta a Espana, der løber af stablen over tre uger.

Og hvis du er blandt dem, der efterhånden er blevet ramt af cykelfeberen efter Jonas Vingegaards fantastiske præstationer, så er der god grund til at sidde klistret til skærmen de kommende tre uger.

Den ydmyge Glyngøre-dreng vil endnu engang være at finde i cykelsadlen for det hollandske mandskab, der jagter tre på stribe i denne sæson.

Og med en kombination af erfarne ryttere og unge talenter, har holdet sat sig selv i en position, hvor de ikke kun er favoritter, men også kan styre slagets gang, som vi senest så det i verdens største cykelløb Tour de France.

Det løfter TV 2 Sports cykelekspert, Rolf Sørensen, sløret for.

Han lægger heller ikke skjul på, at han er overrasket over holdets styrke og mener, at det vil være en udfordring for de andre hold at matche Jumbo-Visma's niveau.

Med stjerner som Primoz Roglic og Jonas Vingegaard i spidsen, suppleret af ryttere som Sepp Kuss og Wilco Kelderman, ser det ud til, at holdet er klar til at dominere løbet fra start til slut:

"Det er et fuldstændig vanvittigt hold. Det er lige jo så stærkt som til Touren. Jeg kan ikke se, at der er andre hold, der kan matche det her. Umiddelbart er der ikke nogen, der kan slå dem", lyder det fra Rolf Sørensen til TV 2.

Men som Rolf Sørensen påpeger, er intet givet i en Grand Tour. Selvom Jumbo-Visma ser stærke ud på papiret, er der altid plads til overraskelser i et tre uger langt cykelløb. Dog er det svært at se, hvem der kan udfordre dem i bjergene.

Med Primoz Roglic's triumf i Giro d'Italia tidligere i år og Jonas Vingegaard's imponerende præstation i Tour de France, er der ingen tvivl om, at Jumbo-Visma er det hold, alle har øjnene på, når Vueltaen starter den 26. august.