Vingegaard slår fast: Det var et skod-tidspunkt

31/08/2023 07:38

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Det var tæt på, men Jonas Vingegaard formåede at undgå at blive involveret et styrt på 5. etape af Vuelta a España.

Mest læste i dag

Hvis Jonas Vingegaard havde været involveret i det store styrt, der fandt sted kort før målstregen på 5. etape af Vuelta a España, kunne det have slot gacor kostet ham dyrt.

Det gjorde det blandt andet for Romain Bardet, der endte med at tabe over fem minutter.

Heldigvis var den danske stjerne i stand til at få stoppet op i tide. Derfor var han ikke en del af det store styrt. Og det skal han naturligvis være meget glad for, at han ikke var.

Vingegaard befandt sig ganske tæt på Julius Johansen i feltet. Det var ham, der endte med slot bet 200 at trække flere ryttere med sig i asfalten, da han pludselig gled ud.

Efter etapen udtalte Vingegaard, at det var et rigtig dårligt tidspunkt, at det store styrt fandt sted.

"Det var lige med 3,1 sbobet kilometer tilbage eller sådan noget, så det var et rigtig skod-tidspunkt," udtalte han til TV 2 Sport.

Årsagen til, at det var et rigtig dårligt tidspunkt var, at styrtet ikke ville have været omfattet af trekilometerreglen.

Det er en regel, der betyder, at en punktering, uheld eller styrt inden for de sidste tre kilometer ikke koster tid i klassementet.

Heldigvis var det ikke noget, som Jumbo-Visma-kaptajnen var nødt til at spekulere mere om, da han fik undveget styrtet i tide.

"Jeg undveg og kom ind i samme tid som feltet. Jeg tabte ikke tid, men jeg ved ikke, om det er gældende for alle," sagde Vingegaard.

Han slog også fast, at det var lige dele held og evner. Det handler nemlig om at sidde rigtigt i feltet, men også om at være heldig i slot777 et sådant tilfælde.