Wout van Aert blev fragtet til hospitalet efter kæmpe Jonas Vingegaard-triumf: Nu er der nyt

Af: Emil Martesen

|

10/07/2024 18:37

Cykling
Foto: Rini Kools / Shutterstock.com
Nu er der nyt.

Mest læste i dag

Det så alt andet end godt ud for Jonas Vingegaard, da han undervejs var mere end 30 sekunder efter sloveneren på næstsidste stigning.

Men ikke desto mindre viste han endnu engang sin verdensklasse ved at hente Tadej Pogacar, hvorefter de fulgtes til stregen.

Her kom de to favoritter side om side inden det lykkedes den danske cykelstjerne at trække det længste strå og vinde spurten.

Men selvom den danske cykelstjerne har svært ved at få armene ned af jubel, så er sagen en helt anden for Wout van Aert der med 50 kilometer til mål havende en tur i asfalten.

Det førte til en tur til undersøgelse efter etapen, og nu er der nyt om den belgiske stjerne, der må siges at være en af Jonas Vingegaards vigtigste hjælpere:

"Heldigvis har jeg ingen fraktur. Vi tog hertil (røntgenvognen, red.) for at være sikre på, at jeg ikke har nogen fraktur i armen, for det var ret smertefuldt efter styrtet. Men heldigvis er det ikke tilfældet. Så godt nyt", lyder det fra Wout van Aert til TV 2, inden han fortsætter:

"Det var min egen fejl. Jeg røg ret hårdt ned på fortovet, så jeg var lidt bange for det, men heldigvis er der ingen fraktur. Så jeg håber på at komme mig fra det og køre videre".

Han fortæller i samme ombæring, at vi må se, hvordan han har det i morgen, men for nu er han bare glad for, at det ikke er noget alvorligt, der tvinger ham til at forlade Tour de France.

Du kan se Wout van Aert, Jonas Vingegaard og resten af Tour-feltet i morgen, torsdag, når 12. etape løber af stablen.