7 fodboldfans dør i tragisk ulykke

Af: Emil Martesen

|

21/08/2023 10:16

Mest læste i dag

Der er ikke meget at skrive hjem om.

En hjerteskærende hændelse har rystet fodboldverdenen, da syv dedikerede fodboldfans mistede livet i en dødelig busulykke i Brasilien.

Det, der skulle have været en spændende og festlig rejse for at støtte deres hold, endte i en sørgelig tragedie, der har efterladt både familier og fodboldsamfundet i sorg.

Det skriver B.T.

Bussen, der transporterede de ivrige fans, blev involveret i en skræmmende kollision på en vej nær Rio de Janeiro.

Øjenvidneberetninger lægger ikke skjul på, at bussen mistede kontrollen på den regnvåde vej, før den bragede ind i en barriere. Fansenes passion og forventninger blev pludselig erstattet af kaos og chok.

De brasilianske myndigheder har dog også iværksat en grundig efterforskning af ulykken for at fastslå årsagen til den tragiske hændelse.

Vejforhold, chaufførens tilstand og køretøjets tekniske tilstand er blandt de aspekter, der i skrivende stunder bliver undersøgt nøje for at forstå, hvad der gik galt.

Og selvom de syv fans er fysisk borte, vil deres ånd og lidenskab for fodbolden forblive i erindringen hos dem, der kendte dem.

Mange planlægger i øjeblikket at samles ved stadioner og sportsbarer for at mindes de afdøde under de kommende kampe, som en påmindelse om, at fodboldens kraft også ligger i at samle folk i fællesskab og sorg.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de pårørende i den svære tid.

Tryk her for at komme til forsiden.