Årsagen er hysterisk: En livslang Arsenal-fan blev begravet i en Chelsea-trøje

Af: Nicolai Busekist

|

24/02/2023 09:58

Mest læste i dag

En livslang Arsenal-fan endte med at blive begravet i en Chelsea-trøje, og årsagen til dette er hysterisk.

Arsenal og Chelsea er rivaler, og har været det i mange år. Derfor vil det være svært at overbevise en Arsenal-fan om, at han skal iføre sig en Chelsea-trøje.

Men alligevel var det netop, hvad der skete, da en livslang Arsenal-fan endte med at blive begravet i en Chelsea-trøje.

En mand ved navn David, der har været fan af Arsenal hele sit liv, gik desværre bort i sidste weekend. Planen var, at han skulle begraves iført en Arsenal-trøje.

Det blev hans kæreste, der fik ansvar for at vælge en trøje, og hun valgte den, der havde været brugt mindst, så han ville se godt ud i kisten.

Men her gik det galt. Både Arsenal og Chelsea blev sponsoreret af Emirates på samme tidspunkt, og derfor er David blevet lagt i jorden iført Chelseas hvide udebanetrøje fra 2003. Det skriver Sportbible.

Den var en del af hans samling - formentlig som en joke - og hans niece Linda Daly, journalist hos Irish Sunday Times, fortalte den morsomme historie på Twitter.

De var ikke i stand til at få skiftet trøjen ud, og selv præsten blev forbløffet over synet.

"Min onkel David, en livslang Arsenal-fan, døde i lørdags. Som en hyldest til hans elskede hold, besluttede vi at begrave ham i en Gunners-trøje," skriver Linda på Twitter.

"Hans kæreste udvalgte omhyggeligt den mindst slidte trøje fra hans samling. I dag ankom vi til kirken. David bliver begravet i en Chelsea-trøje."

"Til hendes forsvar var det en udebanetrøje fra Chelsea fra omkring 2003 - da Emirates var deres sponsor. Nogen må have købt den til ham som en joke."

"Tilsyneladende kan de ikke ændre det nu. Men ærligt talt, så gjorde det en meget trist situation til en sjov én. Det var så sjovt."

"Selv da præsten kom ind og spurgte med forvirring i stemmen: 'Var han ikke Arsenal-fan?', knækkede vi alle af grin. Stakkels David vil vende sig i sin grav."

På de sociale medier bliver familien hyldet for at se situationen fra den sjove side.