AC åbner op: 'Vi er kommet endnu tættere på hinanden'

17/11/2021 12:39

|

Nicolai Busekist

Foto: Ulrik Pedersen/NurPhoto via Getty Images

Mest læste i dag

Andreas Christensen åbner op om et år, der har budt på rigtig mange oplevelser for det danske landshold.

Det danske landshold indledte EM på voldsom vis, da Christian Eriksen fik hjertestop under første kamp i EM, hvor det danske mandskab mødte Finland.

Derudover kunne Lars Høgh også for nylig fortælle om, at han desværre er ved at tabe kampen til kræften, og at lægerne kun har givet ham få måneder at leve i.

Ifølge forsvarer Andreas Christensen har begge dele været medvirkende til, at landsholdstruppen er rykket tættere sammen - både på og uden for banen.

"Jeg tror, at der er mange, som har sagt, at det har bragt os meget sammen. Selvom vi også var tætte før – der er mange, der har kendt hinanden siden starten af fodboldkarrieren – så har de her forfærdelige ting, som er sket, gjort, at vi er kommet endnu tættere på hinanden," siger AC ifølge B.T.

Derudover fortæller han, at spillerne har været gode til at give hinanden plads til at bearbejde de ting, som de er gået igennem.

"Alle har fået plads og støtte til at bearbejde de ting, som vi er gået igennem – også efter de positive ting. Folk kan gøre ting anderledes, og det har der altid været plads til på holdet, og folk har accepteret det 100 procent, lige meget hvad det nu har været, så på den måde tror jeg, at vi som gruppe er kommet tættere ind på hinanden," fortæller han.

Efter mandagens opgør mod Skotland, er det danske mandskab gået ind i landskampspause på fire måneder, hvorefter Kasper Hjulmand igen skal samle truppen.