Alexis Mac Allister har fundet sin nye klub

Af: Nicolai Busekist

|

09/06/2023 06:15

Mest læste i dag

Alexis Mac Allister har længe været rygtet væk fra Brighton & Hove Albion. Nu har han endelig fundet sin nye klub. 

Man kan roligt sige, at Jürgen Klopp og Liverpool ikke spilder deres tid. Den netop overståede sæson har ikke været god, og derfor har de planer om at justere på truppen. Og netop dette har de allerede gjort. 

Den engelske storklub har længe været sat i forbindelse med Alexis Mac Allister – og ham har de nu hentet i Brighton & Hove Albion. 

Det har Liverpool bekræftet i en meddelelse på sin hjemmeside. 

I forbindelse med skifte til Anfield-klubben, har Mac Allister naturligvis udtalt, at han er meget glad. 

"Det føles fantastisk. Det er en drøm, der går i opfyldelse. Det er fantastisk at være her, og jeg kan ikke vente med at komme i gang," sagde han, og fortsatte: 

"Jeg ville gerne være med fra den første dag af pre-season, så det er godt, at alt er klaret. Jeg glæder mig til at møde mine holdkammerater." 

Der er ikke blevet meldt noget officielt ud om prisen på den 24-årige argentine. Ifølge den troværdige journalist Fabrizio Romano har prisen dog ikke være sendt på himmelflugt. 

Han afslører, at prisen lyder på 35 millioner pund. Det svarer til omtrent 300 millioner kroner. Det er betydeligt mindre end de første meldinger om hans pris. Her lød det, at han ville koste 60 millioner pund, hvilket svarer til 520 millioner kroner. 

Den unge argentiner har haft en rigtig god sæson, hvor han har været en stor profil for Brighton. Her har han været med til at hjælpe dem til en 6. plads i Premier League, hvorfor de skal spille europæisk fodbold. 

Derudover var han også fast mand på det argentinske landshold, som gik hele vejen under VM i Qatar.