'Alle kaldte ham skør': Nu roser Neymar Cristiano Ronaldos hemmelige indflydelse

18/08/2023 08:37

|

Emil Martesen

Foto: Etsuo Hara/Getty Images

Mest læste i dag

Neymar sender roser efter den portugisiske stjerne.

Cristiano Ronaldo sende chokbølger gennem fodboldverdenen, da han vinkede farvel til den engelske topklub Manchester United og drog til Saudi Arabien - nærmere bestemt Al-Nassr - hvor han til dagligt slår sine folder.

Men siden da har folk ikke set sig tilbage.

Da den portugisiske stjerne tilbage i december 2022 byttede England ud med Saudi Arabien blev det af mange betragtet som en overraskende beslutning, men det ser nu ud til, at han har banet vejen for andre topfodboldspillere.

Neymar Jr., som for nylig skiftede fra Paris Saint-Germain til Al Hilal, roser Ronaldo for at have igangsat en bølge af stjerneskift til Saudi Arabien.

Mens Cristiano Ronaldos kontrakt med Al-Nassr blev rapporteret at være værd mere end svimlende 200 millioner euros, har hans skift også inspireret en række andre store navne som Karim Benzema, N’Golo Kanté og Sadio Mané til fremover at tørne ud i Saudi Arabien.

Neymar, som tidligere spillede sammen med stjerner som Kylian Mbappé og Lionel Messi i den franske storklub PSG, ser frem til at bidrage til den voksende popularitet af ligaen. Han lagde heller ikke skjul på, at han er drevet af udfordringer og ønsker at hjælpe ligaen med at vokse yderligere.

Og med stjerner som Ronaldo og Neymar, der nu fremhæver Saudi Pro League, kan fodboldfans forvente flere spændende skift og en stigende konkurrence i den nærmeste fremtid.