Andreas Christensen bliver hyldet: Han er ekstraordinær

03/05/2023 11:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Ulrik Pedersen/NurPhoto via Getty Images

Mest læste i dag

Danske Andreas Christensen har fået skabt et navn for sig selv i FC Barcelona, hvor især Xavi er blevet rigtig glad for ham.

Sidste år blev danske Andreas Christensen, som de fleste kender som AC, hentet fra Chelsea til FC Barcelona på en fri transfer, hvilket den spanske klub har været svært tilfredse med.

Han har været en vigtig del af det centrale forsvar, siden han blev hentet til Camp Nou sidste år, og det har flere gange ført til stor ros fra Xavi.

Lørdag leverede han ikke blot en flot præstation i det defensive, men fik også en anden grund til at juble, da han fik sendt bolden i nettet for første gang i sin tid som Barcelona-spiller.

Tirsdag aften var han igen i aktion for den spanske klub, og inden denne kamp fik han stor ros af Xavi, der har kaldt ham for en 'ekstraordinær forsvarsspiller'.

"Der er ingen tvivl om, at han er en ekstraordinær forsvarsspiller. Måden han distribuerer bolden, og måden han finder sine medspillere. Han forstår det hele. Han kunne være en midtbanespiller, der spiller i forsvaret," sagde Xavi på et pressemøde forud for kampen ifølge TV 2 Sport.

Han slog også fast, at han er meget glad for, at han er blevet hentet til klubben, da han har vist sig at være en 'ekstraordinær god signing' for den spanske klub.

Sidste år var det ikke blot AC, der blev hentet til Barca. Han var dog en af de få spillere, der ikke blev betalt for, da han stod uden kontrakt.

Netop det faktum, at han er blevet hentet gratis, har været med til at gøre, at han af flere spanske medier er blevet udnævnt som en af de bedste signings i de seneste år.