Andreas Christensen og Barcelona måtte flygte fra banen

Af: Nicolai Busekist

|

15/05/2023 11:37

Mest læste i dag

Søndag aften kunne Andreas Christensen og resten af Barcelona-mandskabet fejre La Liga-mesterskabet. Det udspillede sig dog ikke helt uden dramatik.

Efter Barcelona søndag aften havde vundet 4-2 over de lokale rivaler fra Espanyol, kunne de glæde sig over at have vundet La Liga-mesterskabet.

Sejren har nemlig medført, at Real Madrid ikke længere har mulighed for at overhale Barcelona. Der er fortsat fire runder tilbage af den spanske liga, men Barcelonas føring er for stor. Dermed har de vundet deres 27. mesterskab

Barcelona-spillerne blev på banen for at fejre mesterskabet, men pludselig var de tvunget til at flygte ned i omklædningsrummet. Det skyldes, at banen ud af det blå blev stormet af vrede Espanyol-fans.

Der var heldigvis flere vagter til stede, der skyndte sig at blokere spillertunnelen. Dermed var det ikke muligt for de vrede fans at følge efter spillerne.

B.T. skriver, at flere Espanyol-fans også kastede klapstole og andre ting efter vagterne. Hele episoden varede dog ikke længe, da de fleste af dem løb retur mod tribunen.

Polske Robert Lewandowski var igen på pletten, da han scorede to mål. De øvrige to Barcelona-mål blev scoret af Alejandro Balde og Jules Kounde.

I slutningen af kampen forsøgte Espanyol at kæmpe sig tilbage med scoringer fra hhv. Javi Puado og Joselu.

Andreas Christensen var med fra start, men blev pillet ud efter cirka 75 minutters spil. På den anden side af stregen, var danske Martin Braithwaite at finde i startopstillingen for Espanyol.