Antonio Conte færdig i Tottenham

Af: Nicolai Busekist

|

27/03/2023 09:13

Mest læste i dag

Den italienske træner er færdig i Tottenham. Han og klubben er nået frem til dette efter gensidig aftale.

På det seneste har det set ud til, at Antonio Conte stod med den ene fod på vej ud af døren i Tottenham, da han åbent har kritiseret både spillere og klub.

Derfor har det længe været ventet, at han ville forlade klubben, og sent søndag aften er det nu blevet en realitet, da han er klubben er blevet enige om at ophæve deres aftale.

Det har den engelske klub meldt ud på sin hjemmeside.

Her skriver Tottenham, at de er nået til enighed med den 53-årige træner om, at han forlader Premier League-klubben med øjeblikkelig virkning.

I og med, at der endnu ikke fundet en afløser for Conte, er det assistenttræner Cristian Stellini, der kommer til at tage over resten af denne sæson, mens Ryan Mason er blevet valgt som assistenttræner.

Conte så for alvor ud til at være færdig i den engelske klub, da Tottenham endte med at spille 3-3 mod Southampton, da han efter kampen åbent kritiserede sine spillere.

I skrivende stund befinder Tottenham sig på en 4. plads i Premier League, hvor de har ti kampe tilbage.

Til hjemmesiden fortæller klubformand Daniel Levy, at de ønsker at holde fast i denne placering, og at de derfor har besluttet, at Conte skal forlade klubben.

"Vi har ti Premier League-kampe tilbage, og vi står over for at skulle kæmpe om en Champions League-plads. Vi skal alle trække en del af læsset," siger han til hjemmesiden.

"Alle skal løfte sig for at sikre den højest mulige slutplacering for vores klub og vores fantastiske, loyale fans."