Arbejdet er i gang: Denne klub vil hente Pierre-Emile Højbjerg

Af: Nicolai Busekist

|

13/10/2023 15:30

Pierre-Emile Højbjerg kan være på vej væk fra Tottenham, hvor han ikke får meget spilletid.

Mest læste i dag

På det seneste har der været rygter om, at Pierre-Emile Højbjerg kan være på vej væk fra Tottenham. Det skyldes primært, at den danske landsholdsspiller ikke længere får specielt meget spilletid i den engelske klub.

Som følge af dette, har han været kædet sammen med flere klubber i Europa. Trods dette, er et skifte dog endnu ikke blevet aktuelt for den 28-årige landsholdsprofil.

På det seneste har rygterne om et skifte dog taget til, og ifølge flere medier skulle der være stor interesse fra Juventus.

Og nu melder mediet Sport Mediaset, at der ikke blot er interesse for Højbjerg i den italienske klub. Derimod skulle han faktisk befinde sig helt i toppen af deres ønskeliste.

Selvom Serie A-klubben siges at være ivrige efter at hente Højbjerg, kan det vise sig at blive meget vanskeligt. Mediet skriver, at det forventes at koste Juventus omkring 30 millioner euro at hente Højbjerg. Dette svarer til cirka 224 millioner kroner.

Da økonomi fortsat ikke er prangende i Torino-klubben, skulle man have indstillet sig på at gøre et forsøg på at leje ham i januar. I denne kontrakt ønsker de at få indskrevet en option, så de kan købe ham til sommer.

I lang tid var Højbjerg stort set altid fast mand i startopstillingen i Tottenham. Sådan har det dog ikke været i denne sæson. Tværtimod tilbringer han faktisk mere tid på bænken, end han gør på banen.

Især i Premier League har det været småt med spilletiden, da han er startet på bænken i samtlige otte kamp indtil videre. Hans kontrakt med London-klubben løber frem til sommeren 2025.