Arsenal har fået stor fordel i jagten på Declan Rice

20/04/2023 07:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Craig Mercer/MB Media/Getty Images

Mest læste i dag

Arsenal er en af de klubber, der har et godt øje til Declan Rice, og nu har de fået en fordel i deres jagt på ham.

Arsenal kan have ramt en stopklods i deres jagt på den første Premier League-titel i 19 år.

Mikel Arteta og co. har set deres føring over Manchester City blive halveret til blot fire point i løbet af de seneste to uger, hvor de har spillet flere skuffende kampe.

Kampen om titlen er dog stadig i Arsenals hænder, men en afgørende kamp mod Manchester City, der bliver spillet onsdag i næste uge, kan ende med at lave om på dette.

Artetas tropper vil have fokus på at vinde Premier League i denne sæson, men bag kulisserne arbejder sportsdirektør Edu Gaspar på at hente forstærkninger til den kommende sæson.

Den engelske klub er blevet kædet sammen med flere spillere, men især én spiller er af stor interesse for dem: Declan Rice. Og nu lyder det, at de har fået en fordel i jagten på den unge midtbanespiller.

Ifølge Sport Mail har Newcastle, der også har interesse i Rice, ikke planer om at ødelægge deres lønstruktur, ved at hente ham - heller ikke selvom de kvalificerer sig til Champions League.

Newcastle har stor interesse i at hente ham, men det faktum, at han er dyr og kræver en høj løn gør, at det er 'urealistisk' for dem at hente ham til sommer.

Ganske vist vil de være klar til at øge deres budget til sommer, hvis de kvalificerer sig til Champions League, men de har også brug for at sikre sig yderligere indtægter i den næste sæson.

Der er en klar forventning om, at Rice forlader West Ham til sommer, og Arsenal er en sandsynlig destination. Han er dog også blevet kædet sammen med både Liverpool og begge Manchester-klubber.