Avis: AC nægter at efterkomme forespørgsel fra Barcelona

Af: Nicolai Busekist

|

27/04/2023 07:58

Mest læste i dag

Andreas Christensen er glad for sit skifte til FC Barcelona, men det betyder ikke, at han vil finde sig i alt fra klubbens side.

Det er intet nyt, at Barcelona er hårdt ramt på økonomien. Derfor er de i fuld gang med at finde ud af, hvordan de kan skrue ned for deres lønudgifter.

Det har fået dem til at rette henvendelse til AC med håbet om, at han ville være villig til at gå ned i løn.

Det skriver den spanske avis SPORT.

Efter at have gjort et forsøg på at presse ham ned i løn, har den spanske klub dog været nødt til at se i øjnene, at det ikke kommer til at ske.

Avisen skriver, at Christensen gjorde det klart for Barcelona, at han ikke er villig til at gå ned i løn.

Der er ikke meldt noget ud om, hvor meget, den spanske klub håbede at få ham til at gå ned i løn, men til gengæld lyder det, at Franck Kessié også er blevet spurgt.

Fælles for dem begge er, at de har afvist at gå ned i løn med den begrundelse, at de blev hentet til klubben sidste sommer, og derfor har været der i mindre end et år.

Da der er skrevet under på en aftale mellem Barcelona og AC, er der ikke noget at gøre. De må derfor blot acceptere, at han ikke er villig til at reducere sin løn.

Derfor forventes det, at de nu vil rette fokus mod andre spillere i håbet om, at de kan få dem til at gå ned i løn, da de forud for sommerens transfervindue skal spare en stor sum penge.

Angiveligt skal de skære deres lønbudget ned med 200 millioner euro, hvis de vil undgå at komme i problemer med Financial Fair Play.