Avis: Her er Stig Tøfting i voldsomt slagsmål til Thomas Helmig-koncert

Af: Emil Martesen

|

17/08/2023 13:09

Mest læste i dag

Stig Tøftings fredag tog pludselig en uventet drejning.

Stig Tøfting har i den grad bidt sig fast på alles læber med hans fantastiske præstationer på fodboldbanen, og sidenhen har han gjort god figur hos Nent-group, hvor han til dagligt slår sine folder.

Men i fredags, da det populære 'Rock i Byparken' løb af stablen i Vejle, så var der ikke meget at skrive hjem om for den tidligere fodboldspiller.

For efter en ellers festlig aften med Thomas Helmig på scenen i 'Rock i Byparken' i Vejle, blev stemningen med et snuptag en smule anspændt.

Den tidligere landsholdsspiller, Stig Tøfting, blev involveret i en konfrontation med en anden gæst.

Og ifølge øjenvidner og rapporter fra Vejle Amts Folkeblad, skulle Stig Tøfting angiveligt have slået en mand i ansigtet flere gange.

Konflikten opstod, da en gæst forsøgte at forlade området gennem en udgang, han ikke havde tilladelse til at benytte. I den forbindelse skulle Stig Tøfting, ifølge kilder, være trådt til og have konfronteret manden fysisk.

Mette Kier, direktør i Vejle Musikteater, bekræftede hændelsen og forklarede, at sikkerhedspersonalet havde instrueret gæsterne i, hvilken vej de skulle forlade stedet. Da den pågældende mand forsøgte at gå imod disse instruktioner, eskalerede situationen.

Både Stig Tøfting og den involverede mand forlod hurtigt stedet efter episoden. Tøfting har over for Vejle Amts Folkeblad udtalt, at han ikke er bekendt med episoden.