Avis: PSG-profil bliver efterforsket for voldtægt

Af: Nicolai Busekist

|

28/02/2023 09:57

Mest læste i dag

Den kendte fodboldspiller er havnet i problemer med ordensmagten. Han bliver nemlig efterforsket for en påstået voldtægt af fransk profil.

24-årige Achraf Hakimi, der til dagligt tørner ud for Paris Saint-Germain i Ligue 1, bliver ifølge den franske avis Le Parisien efterforsket af politiet for en voldtægt, som han angiveligt skulle stå bag.

Avisen skriver, at han er blevet meldt til politiet af en 23-årige kvinde, som selv dukkede op på politistationen i Nogent-sur-Marnes i Paris.

Den unge kvinde har forklaret til politiet, at hun til en start kom i kontakt med den kendte fodboldspiller via Instagram, hvor de begyndte at skrive frem og tilbage i januar.

Natten til den 25. februar tog hun efter sigende en taxa hjem til PSG-stjerne i Paris.

Her skulle det formodede overgreb være blevet begået. Kvinden siges at have forklaret til politiet, at hun tydeligt gav udtryk for protest, men at Hakimi til trods for dette fortsætte med blandt andet at kysse hende på munden og på brysterne.

Det lyder også, at en række efterforskere arbejder i øjeblikket på sagen med afsæt i de oplysninger, som den 23-årige kvinde indtil videre har givet til politiet. Hun er dog ikke blevet afhørt af efterforskerne endnu, lyder det.

Hakimi gjorde sig blandt andet bemærket under VM i Qatar, hvor han var en af de helt store profiler, der var med til at føre Marokko til semifinalen, hvor de endte med at blive slået 1-2 af Kroatien.

Det er dog vigtigt at slå fast, at sagen indtil videre kun bliver efterforsket. Det vil sige, at der endnu ikke er blevet fremsat en officiel sigtelse mod den 24-årige stjerne.