Avis: Ten Hag har truffet Cristiano Ronaldo-beslutning

Af: Nicolai Busekist

|

06/05/2022 15:55

Mest læste i dag

Der har været stor tvivl om, hvorvidt Cristiano Ronaldo har en fremtid i Manchester United. Nu skulle klubbens nye træner have truffet en beslutning om hans fremtid.

På trods af, at Cristiano Ronaldo fortsat har yderligere et år tilbage af sin kontrakt med Manchester United, har der været forlydender om, at han vil forlade klubben allerede denne sommer.

Nu skriver Metro dog, at Erik ten Hag ikke har planer om at give slip på Ronaldo. Derimod vil han holde fast i ham på grund af hans unikke evner foran målet. Det vil han gøre, selvom han ikke egner sig perfekt til den form for fodbold, han vil indføre i klubben.

Der er en klar forventning om, at Ten Hag vil give hele truppen en komplet overhaling til sommer. Til trods for, at han vil dette, ser han ikke nogen grund til at give slip på Cristiano Ronaldo.

Den nuværende Ajax-træner skulle dog være opsat på at hente konkurrence til Ronaldo. Derfor er der en god chance for, at der bliver hentet en ny angriber til den engelske klub til sommer.

Selvom Ten Hag vil holde på Cristiano Ronaldo, er det ikke sikkert, at det ender med at blive således. Den portugisiske stjerne skulle nemlig ikke være tilfreds hos De Røde Djævle, hvorfor det kan ende med, at han forsøger at tvinge et skifte igennem.