Bayern München klar til at slå transferrekord med køb af Kane

01/08/2023 05:54

|

Nicolai Busekist

Foto: Visionhaus/Getty Images

Mest læste i dag

Bayern München er ivrige efter at hente Harry Kane, og er klar til at slå deres egen transferrekord, for at få det til at ske.

Bayern München virker som den mest sandsynlig destination for Harry Kane, hvis han forlader Tottenham.

Den tyske storklub har sendt et hold til London, der skal mødes med Tottenham-formand Daniel Levy. Formålet med dette, er at forhandle en aftale på plads om købet af Kane.

Bundesliga-klubben er ivrige efter at få en aftale på plads, og er endda villige til at overgå deres nuværende transferrekord på 595 millioner kroner. Det betalte de for at hente Lucas Hernandez i Atletico Madrid i 2019.

Den engelske angriber har kun 12 måneder tilbage af sin kontrakt med Tottenham. Alligevel er Bayern klar til at betale en stor sum penge for den mangeårige Spurs-stjerne.

Mandag morgen ankom administrerende direktør Jan-Christian Dreesen og teknisk direktør Marco Neppe til lufthavnen i München, hvorfra de fløj videre til London.

Klubberne skulle have mødets i sidste uge, men dette blev aflyst. Forhandlingerne er dog fortsat åbne, og derfor er det endnu ikke udelukket, at Kane skifter til Bayern München.

De to klubber er ikke enige om værdien af den 30-årige angriber. Derfor vil det primært være det økonomiske aspekt, der skal forhandles på plads, inden Kane kan foretage sit skifte.

At indgå en aftale med Kane, betragter Bayern ikke som et problem. Derimod er de overbevist om, at han ønsker at slutte sig til klubben.

Kane har angiveligt allerede gjort det klart, at han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt med Tottenham. Hvis han ikke kan skifte denne sommer, vil han derfor forlade klubben på en fri transfer næste år.

Bayern er ikke den eneste klub, der viser interesse for Kane. Der er også stor interesse for ham i klubber som Paris Saint-Germain og Manchester United. Sidstnævnte ser dog ud til at have købt danske Rasmus Højlund i Atalanta i stedet.

Desuden har Tottenham gjort det klart, at de ikke ønsker at sælge til en rivaliserende klub i Premier League. Derfor har chancerne for et skifte til Old Trafford hele tiden været meget små.