Blev hentet for 340 millioner: Nu risikerer engelsk stjerne fængsel

Af: Nicolai Busekist

|

05/02/2023 07:56

Mest læste i dag

For kun en uge side blev han hentet til Newcastle for næsten 340 millioner kroner. Nu risikerer han at skulle tilbringe tid bag tremmer.

Newcastle styrkede i januar truppen med den 21-årige Anthony Gordon, der kostede dem 41,6 millioner euro. Det svarer til godt og vel 340 millioner kroner.

Hvad de sandsynligvis ikke have forventet er, at deres nyindkøbte spiller nu risikerer at skulle tilbringe tid bag tremmer.

Kun en uge krævede det derfor, inden Gordon fik bragt sig selv i uheldigt lys, hvilket ifølge The Sun betyder, at han reelt set kan ende i fængsel inden længe.

Det skyldes, at det britiske medie er kommet i besiddelse af billeder af den 21-årige kantspiller, der sidder bag rattet i sin dyre Mercedes G-klasse.

Som udgangspunkt ville det ikke være problematisk, men det er det i dette tilfælde. Gordon har nemlig ikke noget kørekort, da han for nylig har fået det frataget.

Faktisk er det mindre end en uge siden, da dommen faldt i mandags. Her fik han frataget sit kørekort i et halvt år, men alligevel blev han spottet bag rattet i sin bil to dage efter.

Billederne viser, at han sidder bag rattet i den store og dyre Mercedes i byen Gateshead, hvor han var i færd med at parkere foran et Hilton Hotel.

I Storbritannien ser de tilsyneladende ikke mildt på, at du vælger at sætte dig bag rattet, hvis dit kørekort er frakendt. Ifølge The Sun kan det nemlig resultere i en fængselsdom på op til seks måneder.

Ved fredagens træning dukkede Gordon også op i bil. Her sad han dog ikke selv bag rattet, men havde derimod fået sin kæreste til at agere chauffør for ham.

Det er ikke første gang, at han har bragt sig selv i problemer med færdselsloven. Tidligere er det lykkedes ham at skrabe adskillige fart- og parkeringsbøder sammen.