Bruno Fernandes sår tvivl om Cristiano Ronaldos fremtid

Af: Nicolai Busekist

|

21/07/2022 09:04

Mest læste i dag

Bruno Fernandes' seneste udtalelser om Cristiano Ronaldo har ikke gjort det lettere at vurdere, om han bliver i Manchester United eller ej.

På det seneste har der været stor spekulation om, hvorvidt Cristiano Ronaldo vil være at finde på Old Trafford, når Erik ten Hag og co. tager hul på 2022/23-sæsonen.

Der har nemlig været rygter om, at han vil væk fra den engelske klub, da han ønsker at skifte til en klub, hvor han kan spille med i Champions League.

En af dem, der står Cristiano Ronaldo nært i den engelske trup, er hans landsmand Bruno Fernandes.

Han har dog gjort det klart, at han ikke ved, hvad der foregår. I samme ombæring har han dog også udtalt, at klubben skal respektere, hvis Cristiano vil søge nye græsgange.

"Jeg ønsker ikke at være involveret i det. Selvfølgelig skal vi respektere alles beslutning," lød det fra Fernandes ifølge The Sun.

"Jeg ved ikke, hvad Cristiano sagde til klubben og til manageren. Jeg ved ikke, hvad der foregår inde i hans hoved, men vi er nødt til at respektere det."

"Det eneste, jeg spurgte Cristiano, da han ikke dukkede op, var, om alt var okay med familien. Han fortalte mig, hvad der foregik. Det var det og intet mere."

Bruno Fernandes har derfor ikke kunne bekræfte, at Cristiano Ronaldo enten forlader eller bliver i klubben.