Chelsea er i store økonomiske problemer

Af: Nicolai Busekist

|

12/03/2022 17:04

Mest læste i dag

Storklubben kæmper med økonomien, efter den britiske regering og banker har frosset næsten al aktivitet i klubben. 

Chelseas problemer fortsætter, efter at Premier League-holdet har fået flere konti midlertidigt frosset af banken Barclays.

Den britiske regering ramte klubbens ejer Roman Abramovich med sanktioner og frøs alle den russiske milliardærs britiske aktiver allerede torsdag. 

De europæiske mestre må fortsætte med at operere under særlige, strenge betingelser, efter at den britiske regering hævder at have bevist Abramovichs forbindelser til den russiske præsident Vladimir Putin.

Chelseas strenge betingelser er til for at sikre, at Abramovich ikke kan profitere fra klubbens fortsatte aktiviteter. Det betyder, at billetsalg er forbudt, spillerhandler er forbudt, og selv klubbens butik skal lukke ned. 

Og de nye betingelser har ført til, at adskillige konti og kreditkort er blevet sat på hold af bankerne. Det betyder, at Chelsea i realiteten ikke har en krone på lommen, som det ser ud lige nu.

Ifølge The National News har Chelsea holdt samtaler med den britiske regering i løbet af fredagen om lempelser af de strenge betingelser. 

Det forventes, at forhandlingerne med Downing Street fortsætter i næste uge, da de to parter prøver at nå til enighed om en lempelse. 

Chelseas nuværende betingelser har ydermere sat klubbens salg på pause.