Chelsea-fans har fået forbud efter Ruslands invasion

Af: Nicolai Busekist

|

15/03/2022 12:56

Mest læste i dag

Chelsea-fans er blevet ramt af et forbud, efter den russiske invasion af Ukraine.

Chelsea-fans er af den britiske regering blevet opfordret til at stoppe deres støttende råb af Roman Abramovichs navn.

Stamford Bridge-klubbens trofaste fans har vist deres støtte til deres ejer ved at synge den russiske oligarkers navn i de seneste uger.

Deres opbakning er kommet i kølvandet på, at Abramovich er blevet sanktioneret af den britiske regering som følge af Ruslands igangværende invasion af Ukraine.

Men det skal altså være helt slut nu ifølge Mirror: 

"Vi anerkender styrken af ​​at føle folk omkring klubberne, men det undskylder ikke en opførsel, som er fuldstændig upassende på nuværende tidspunkt. Jeg tror, at ​​folk kan vise passion og støtte til deres klub uden at ty til den slags ting," siger en talsperson fra den britisk regering med henvisning til støtten Roman Abramovich. 

The Blues-fans bakkede igen op om Abramovich under søndagens 1-0-sejr over Newcastle. Men den britiske regering insisterer nu på, at det skal stoppe. 

Der er dog ikke så meget andet at synge om for tiden i klubben. Siden Roman Abramovich er blevet ramt af sanktioner, har klubben ikke ligefrem svævet på en sky. 

Klubben kan ikke hente ny spillere eller forlænge kontrakter på nuværende tidspunkt, eftersom al aktivitet i klubben udover fodbolden på banen, er sat på pause.