Chelsea risikerer at rykke ned

Af: Nicolai Busekist

|

09/04/2023 09:57

Mest læste i dag

Matematisk er der en risiko for, at Chelsea rykker ned efter denne sæson, efter deres seneste nederlag til Wolverhampton Wanderers lørdag eftermiddag.

Efter at have fyret Graham Potter, der kun nåede at stå i spidsen for mandskabet i syv måneder, har Chelsea hentet legenden Frank Lampard, der vil være indehaver af trænerrollen i resten af denne sæson.

Lampard har dog ikke fået en god start på denne periode som træner, da han har lagt ud med et nederlag på Molineux Stadium, hvor Matheus Nunes stod for at score det eneste mål i kampen, hvilket sikrede Wolves tre point.

Lørdagens sejr har sikret Wolves, at de nu ligger på en 12. plads i Premier League, hvor de kun er en enkelt plads bag Chelsea på 11. pladsen.

Og faktisk er det ikke umuligt for Chelsea, at de kan ende med at være en del af nedrykningskampen i denne sæson.

At det overhovedet kan lade sig gøre ud fra et matematisk synspunkt, må siges at være pinligt taget i betragtning, at ejer Todd Boehly har investeret en enorm sum penge i klubben i løbet af det seneste år.

Everton befinder sig i skrivende stund på en 17. plads med 27 point, hvilket også er tilfældet for Nottingham Forest, der indtager den sidste af de tre nederste pladser.

Hvis Everton sikrer sig 12 point i de kommende otte kampe, og Chelsea taber mindst fire kampe, er det muligt, at The Blues ender med at blive en del af nedrykningskampen.

Det forventes naturligvis ikke, at det kommer til at ske, men det ændrer dog ikke på, at det er en skuffende position at befinde sig i for Chelsea, der tidligere har vundet Champions League to gange.