Christian Eriksen kommer med stor ros til Erik ten Hag

Af: Nicolai Busekist

|

28/02/2023 07:58

Mest læste i dag

Christian Eriksen kunne ikke være med på banen, da Manchester United søndag kunne sikre sig sejren i Liga Cup-finalen, men han roser alligevel Erik ten Hag.

Søndag kunne Manchester United ikke blot glæde sig over at have vundet 2-0 over Newcastle. Kampen de spillede, var nemlig en Liga Cup-finale, hvorfor De Røde Djævle også sikrede sig et trofæ.

Det har givet forhåbninger om, at der kan være flere trofæer på vej til Old Trafford, hvilket der ikke har været i flere år.

En af dem, der mener, at det kan vise sig at blive tilfældet, er den danske Manchester United-stjerne Christian Eriksen.

Den 30-årige midtbanespiller kunne ikke selv spille med i finalen, da han er ude med en skade i sin ene ankel. Skaden forventes at holde ham ude frem til slutningen af april eller starten af maj.

Det ændrer dog ikke på, at han kun havde rosende ord til overs til United-træner Erik ten Hag, da han udtalte sig til Manchester Uniteds hjemmeside.

"Én ting er at være i en finale - en anden er at vinde den. Så stort tillykke til ham," lød det fra den danske stjerne til Manchester Uniteds hjemmeside ifølge Ritzau.

Sejren og trofæet kunne De Røde Djævle hive med hjem fra Wembley, efter et mål fra hver af Casemiro og Marcus Rashford.

Spøger man Eriksen, er det dog ikke nok, da de vil vinde flere trofæer. Han mener også, at Ten Hag giver dem 'forudsætninger' for at kunne gøre det.

"Vi vil vinde trofæer, og han (Erik ten Hag red.) giver os forudsætningerne for at gøre det," udtalte han.

United er fortsat med i kampen om tre andre titler, da de har otte point op til Arsenal på 1. pladsen i Premier League, ligesom de fortsat er med i FA Cuppen og Europa League.