Christian Pulisic er færdig i Chelsea

14/07/2023 05:39

|

Nicolai Busekist

Foto: Ethan Miller/USSF/Getty Images for USSF

Mest læste i dag

Chelsea har været i fuld gang med oprydningen i truppen. De har allerede sagt farvel til flere spillere, og nu er endnu en blevet tilføjet til listen.

Denne gang er der tale om Christian Pulisic, der er blevet solgt til AC Milan. Den amerikanske stjerne er blevet installeret med en fireårig kontrakt i den italienske klub.

Skiftet har været undervejs i et stykke tid, men torsdag kom det endelig på plads.

Den italienske klub har i et opslag på sin hjemmeside afsløret, at Pulisic er ny mand i klubben. Her har de også bekræftet, at han har fået en fireårig kontrakt.

Desuden oplyser Milan, at der i hans kontrakt er en option, der giver mulighed for at forlænge med yderligere et år.

Det er ikke kommet frem, hvad Milan skal betale for at hente Pulisic til Italien. Han havde et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Chelsea, hvorfor det formodes, at hans pris har været overkommelig.

Pulisic nåede at tilbringe fire år i London-klubben, hvor han aldrig rigtigt fik sit store gennembrud. Derfor har han også tilbragt en del af sin tid i klubben på bænken.

Den amerikanske offensivspiller blev hentet i Dortmund i januar 2019. Hans skifte blev dog først officielt samme sommer, da han blev udlejet til Dortmund i resten af den daværende sæson.

I alt blev det til 145 kampe for Chelsea, hvori han har bidraget med 26 mål og 21 oplæg. Nu bliver det dog ikke til mere, da han officielt har sagt farvel til Premier League-klubben.

På det seneste er der flere spillere, der har vinket farvel til livet i London. Chelsea har nemlig været i gang med en større oprydning, og har derfor taget afsked med en række spillere.

Tidligere på sommeren har de solgt både Mateo Kovacic, Kai Havertz, Mason Mount og Edouard Mendy. Desuden har de også sagt farvel til både N'Golo Kanté og Cesar Azpilicueta, der begge havde kontraktudløb ved udgangen af juni.