Conte afslører: Derfor blev Højbjerg pillet ud

10/11/2022 11:54

|

Nicolai Busekist

Foto: Clive Rose/Getty Images

Mest læste i dag

En tidlig udskiftning af Pierre-Emile Højbjerg førte sandsynligvis til bekymring hos danske fodboldfans. Men der er intet at være bekymret for.

Onsdag blev danske Pierre-Emile Højbjerg pillet tidligt ud i Tottenhams pokalnederlag.

Det førte med stor sandsynlighed til en del bekymring hos danske fodboldfans. Havde han pådraget sig en skade, ville det nemlig have fået stor betydning for hans deltagelse ved VM.

Nu har Tottenham-manager Antonio Conte dog understreget, at der ikke var tale om en skade, men derimod udmattelse. Det gjorde han ifølge mediet football.london klart efter kampen.

Højbjerg blev derfor sparet som følge af træthed, der har været forårsaget af et tæt kampprogram, lød det fra den italienske træner.

Da den fremmødte presse spurgte ind til, om den danske midtbanespiller er okay, svarede han:

"Pierre er endnu en spiller, som har spillet alle kampe - alle kampe. Jeg forsøgte at klare den situation ved at dele udmattelsen mellem Hojbjerg og Bentancur," lød det fra ham.

Onsdag blev Tottenham højst overraskende sendt ud af Carabao Cup, da de tabte 0-2 til Nottingham Forest.

I løbet af første halvleg var danske Højbjerg en tur i græsset, hvor han tog sig til sin ankel. Han spillede dog halvlegen færdig, inden han blev skiftet ud, men det skyldes altså ikke en skade.