Conte og Tuchel straffet efter sammenstød

Af: Nicolai Busekist

|

20/08/2022 08:53

Mest læste i dag

Både Thomas Tuchel og Antonio Conte er nu blevet idømt en straf, efter deres sammenstød i weekendens kamp mellem Tottenham og Chelsea.

Thomas Tuchel og Antonio Conte endte med at ryge i totterne på hinanden, da Chelsea og Tottenham tørnede sammen i Premier League søndag i sidste uge.

Det faktum, at de to trænere endte med at ryge i totterne på hinanden, har nu ført både økonomiske og sportslige konsekvenser med sig, lyder det fra Sky Sports.

Thomas Tuchel er nemlig blevet straffet med en bøde på 35.000 pund, hvilket svarer til ca. 300.000 danske kroner. Hertil er han også blevet idømt en enkelt spilledags karantæne i Premier League for upassende opførsel.

Antonio Conte er dog sluppet en smule billigere, da han kan nøjes med en bøde på 15.000 pund, hvilket svarer til omtrent 130.000 danske kroner.

Det vil sige, at den italienske træner, der står i spidsen for Tottenham, ikke skal forvente, at han vil blive tvunget til at sidde over i en af Tottenhams kommende kampe.

Det lyder dog fra Sky Sports, at Tuchels karantæne er midlertidigt suspenderet. Det skyldes, at man fortsat afventer disciplinærudvalgets skriftlige begrundelse for kendelsen.

Ifølge en talsperson for det engelske fodboldforbund, FA, forventes det, at den skriftlige begrundelse for kendelsen vil blive gjort tilgængelig inden længe. Det lyder desuden, at begge trænere har mulighed for at appellere kendelsen.