Cristiano Ronaldo indkaldt til samtale

Af: Nicolai Busekist

|

04/07/2022 08:53

Mest læste i dag

I de seneste dage har der været forlydender om, at Cristiano Ronaldo har besluttet sig for, at han ønsker at forlade Manchester United.

Der skulle være flere grunde til, at den 37-årige stjerne har besluttet sig for, at han vil finde sig en ny klub, efter at have været i Manchester United i en enkelt sæson.

Det lyder dog, at det i høj grad skulle dreje sig om, at han har et ønske om at spille Champions League i næste sæson, hvilket De Røde Djævle ikke kan tilbyde ham.

Han har dog fortsat et enkelt år tilbage af sin kontrakt, hvorfor han ikke kan forlade den engelske klub, hvis ikke han kan finde en klub, der vil købe ham fri.

Nu lyder det dog, at han er blevet indkaldt til en samtale af Erik ten Hag, der desuden har en forventning om, at Cristiano Ronaldo dukker op til træning i dag. Det skriver The Sun.

I og med, at han har et år tilbage af sin kontrakt, har der været spekulationer om, hvorvidt han faktisk kan få lov til at forlade den engelske klub.

The Sun skriver nemlig, at ledelsen i den engelske klub ikke har i sinde at give slip på Cristiano Ronaldo, som de vil have til at fuldføre sin kontrakt.

Alligevel har hans agent, Jorge Mendes, allerede været i kontakt med flere klubber, for at forhøre sig om deres interesse i at købe den 37-årige portugisiske stjerne.