Cristiano Ronaldo med besked til Erik ten Hag

Af: Nicolai Busekist

|

14/05/2022 11:51

Mest læste i dag

Cristiano Ronaldo har sendt en klar besked til Erik ten Hag, der tager over efter Ralf Rangnick, når denne sæson er slut.

Den portugisiske stjerne har gjort det klart, at han ser frem til de ændringer, som Erik ten Hag har i sinde at indføre i den engelske klub.

Derudover har han også udtalt, at han tror på, at de med hjælp fra den hollandske træner vil være i stand til at kæmpe med om titler og trofæer i den kommende sæson.

"Jeg ved, at han har gjort et fantastisk stykke arbejde i Ajax, og at han er en erfaren træner, men vi er nødt til at give ham tid," sagde han til Manchester Uniteds hjemmeside ifølge Metro.

"Tingene skal ændre sig, som han vil. Hvis han gør det godt, vil hele Manchester United få succes, så jeg ønsker ham held og lykke. Vi er alle glade og spændte for hans ankomst - ikke kun som spillere, men også som fans."

"Vi skal tro på, at vi næste år kan vinde titler," lød det også fra den portugisiske stjerne.

Der har været tvivl om, hvorvidt Cristiano Ronaldo ville blive i Manchester United. Meget tyder dog på, at han har tiltro til Erik ten Hag, og at han derfor har i sinde at blive i klubben.