Cristiano Ronaldo med vildt ultimatum

26/01/2023 07:56

|

Nicolai Busekist

Foto: ANP via Getty Images

Mest læste i dag

Cristiano Ronaldo var meget klar i mælet, da han sagde til sin agent, at han ville have ham til at sikre et skifte til en ny storklub.

Efter at have ophævet sin kontrakt med Manchester United, gik Cristiano Ronaldo på jagt efter en ny klub, men det viste sig hurtigt, at det ikke ville være nemt for at finde en ny klub.

Til trods for, at der ikke var den store interesse fra andre klubber, valgte han at gøre det klart for sin agent, Jorge Mendes, at han havde et stort krav til ham.

Ifølge den spanske avis El Mundo gjorde han det nemlig klart, at han ville have ham til at sikre et skifte til enten Chelsea eller Bayern München - ellers ville han ophæve deres samarbejde.

Og netop dette endte han også med at gøre, inden han sagde ja til et enormt tilbud fra Al Nassr i Saudi-Arabien, hvorfor Mendes ikke var med til at sikre, at dette skifte blev en realitet.

Faktisk var det allerede sidste sommer, at Mendes blev sat i gang med at finde en ny klub til Ronaldo, da han havde et ønske om at spille Champions League-fodbold.

Da det i slutningen af året ikke var lykkedes for Mendes at få et sådant skifte i stand, valgte Ronaldo at fyre ham, hvorefter han skrev under på en lukrativ aftale med Al Nassr.

Det er en beslutning, han har fået stor kritik for, da mange mener, at han dermed er en aktiv del af Saudi-Arabiens såkaldte sportwashing.