Cristiano Ronaldo-nyhed lagde hjemmeside ned

Af: Nicolai Busekist

|

01/01/2023 11:02

Mest læste i dag

Nyheden om, at Cristiano Ronaldo havde fundet sig en ny klub, var mere end, hvad klubben Al Nassrs hjemmeside kunne klare.

Det var en stor nyhed, der fredag aften dansk tid blev delt. Her kom det frem, at Cristiano Ronaldo har skrevet under på en kontrakt med saudiarabiske Al Naser.

Faktisk var nyheden så stor, at den saudiarabiske klubs hjemmeside ikke kunne holde til det. Derfor endte den med at crashe.

Forsøgte man at tilgå hjemmesiden, blev man ifølge Ritzau mødt af en fejlmelding, der gav besked om, at 'båndbreddens grænse er overskredet'.

"Serveren er midlertidigt ude at stand til at imødekomme din forespørgsel, fordi sidens ejer har nået hans/hendes båndbreddegrænse," fremgik det af klubbens hjemmeside.

Hvad det konkret betyder er, at hjemmesiden fik så meget trafik på så kort tid, at serveren ikke var i stand til at håndtere det.

Klubben delte nyheden om, at Ronaldo fremover vil være at finde i saudiarabisk fodbold sent fredag aften, efter der i lang tid havde været spekuleret i, hvad hans fremtid ville byde på.

Efter nyheden om den 37-årige stjernes skifte til Al Nassr kom frem, blev det samme aften det mest omtalte emne på Twitter.

Ronaldo har fået en kontrakt med den saudiarabiske klub, der løber frem til 2025. Der er ikke blevet delt konkrete detaljer om, hvad det koster klubben at sikre hans underskrift.

Ifølge CBS Sports sikrer den nye kontrakt, at han hvert år får 75 millioner dollar ind på kontoen. Det svarer til, at der hvert år lander omtrent 500 millioner kroner på den portugisiske stjernes bankkonto.

Såfremt han leverer på og udenfor banen, kan beløbet ende med at stige markant. Ifølge mediet kan det lyde på helt op til 200 millioner dollar, hvilket er svarende til cirka 1,3 milliarder kroner.