Cristiano Ronaldo raser mod Ten Hag

Af: Nicolai Busekist

|

08/10/2022 13:34

Mest læste i dag

Cristiano Ronaldo er slet ikke tilfreds med Erik ten Hag, der tidligere i år blev hentet ind som træner i Manchester United.

Det er ikke alle, der er glade for, at Erik ten Hag er blevet hentet fra Ajax til Manchester United. En af dem, der ikke er helt tilfredse med ham, er stjernen Cristiano Ronaldo.

Den portugisiske stjerne skulle angiveligt være i strid med Erik ten Hag, lyder der fra The Times.

Ronaldo mener nemlig, at den hollandske træner er 'stædig', og at han er 'unødvendigt vedholdende' i forhold til at bruge den fodboldstil, som han i sin tid implementerede i Ajax.

Mediet skriver også, at Cristiano Ronaldo har klaget over kvaliteten af Ten Hags træning, men de kommer dog ikke nærmere ind på, hvad det er, han konkret har klaget over.

Det er dog ikke alt, for han er nemlig heller ikke tilfreds med, at han har hævdet, at han ikke ville sende Ronaldo på banen, da de i weekenden spillede mod Manchester City, fordi han har respekt for ham og hans karriere.

Der har i forvejen været en lang række meldinger om, at han har et ønske om at forlade den engelske klub i det kommende transfervindue.

At han nu også er utilfreds med Erik ten Hag og hans måde at spille på, kommer næppe til at ændre på, at han håber på at kunne finde sig en ny klub i starten af næste år.