Cristiano Ronaldo sikrer sig enorm bonus efter hattrick

Af: Nicolai Busekist

|

17/04/2022 18:39

Mest læste i dag

Cristiano Ronaldo har flere grunde til at glæde sig over sit hattrick mod Norwich.

Ikke nok med, at han kan glæde sig over, at han spillede en stor rolle i sejren over Norwich, så har det også sikret ham en stor bonus.

Derudover kan han også glæde sig over, at han nu har scoret hele 60 hattricks i sin karriere. De tre mål mod Norwich bragte ham op på 21 scoringer i denne sæson, hvilket har udløst en klausul, der sikrer ham en stor pose penge.

Ifølge det britiske medie The Sun har mål nr. 20 nemlig sikret ham en bonus på hele 750.000 pund, hvilket er svarende til 6,5 millioner kroner. Derudover har hattricket også givet ham en bonus på yderligere 100.000 pund, hvilket svarer til næsten en million kroner.

Derudover har han sikret sig, at for hvert mål han scorer i resten af denne sæson, får han omtrent en million kroner. Det kommer derfor til at kunne mærkes på bankkontoen, når han fremadrettet scorer mål for Manchester United.

De mål, han hidtil har scoret i denne sæson, er nok til at gøre ham til topscorer for Manchester United. Slutter han sæsonen med denne titel, vil det efter sigende sikre ham yderligere ni millioner kroner. Derfor har han flere gode grunde til at fortsætte med at score mål.